OPPILAITOKSILLE

Paras hinta, laadukas asiakaspalvelu

Me Jemex Oy:llä olemme erikoistuneet hiusalan oppilaitoksiin ja niiden palvelemiseen. Valikoimistamme löytyy erilaisia aloituspaketteja, jotka räätälöimme aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua oppilaitoksille ja tilatessaan aloituspaketit meiltä, oppilaitokset saavat aina parhaat mahdolliset hinnat ja laadukkaan asiakaspalvelun. Toimitamme mahdollisuuksien mukaan aloituspaketit oppilaitoksiin aina itse henkilökohtaisesti ja ohjeistamme opiskelijoita tuotteiden käytössä ja huollossa.

Laadukkaat & edulliset työvälineet

Yksi tärkeimpiä tavoitteitamme on tarjota alan opiskelijoille hyvät, laadukkaat ja edulliset työvälineet sekä ammattimainen koulutus ja tietotaito tarvikkeiden, tuotteiden ja laitteiden käyttöön ja huoltoon. Haluamme myös tarjota opiskelijoille kokonaisvaltaisen ja todenmukaisen kuvan alan toimintaperiaatteista ja käytännöistä, sillä uskomme että näillä asioilla on suuri merkitys sekä opiskelijoiden oman tulevaisuuden, opiskelumotivaation että koko alan kehityksen kannalta.

Teemme mielellämme myös yhteistyötä opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa, joten kaikki kysymykset, ideat ja ehdotukset ovat tervetulleita!

Opiskelijoiden hinnat

Verkkokauppamme valikoima ja hinnat on koostettu opiskelijoiden tarpeita silmällä pitäen. Valikoimistamme löytyy myös erilaisia tarvikepaketteja, joiden hinnat ovat huomattavasti edullisempia kuin tuotteiden osto erillisinä. Verkkokaupassamme asioidessa ei siis tarvitse erikseen luoda tunnuksia, rekisteröityä tai toimittaa meille opiskelijatodistuksia! Valikoimiimme ei kuulu ammattikemiaa vaan tarvikkeita ja hiusalan tuotteita. 

Hinnasto & Kuvasto

Oppilaitoksia varten meillä on oma hinnasto ja 2024 tammikuussa ilmestyvä kuvasto. 

Mikäli oppilaitoksellanne ei vielä ole kuvastoamme ja hinnastoamme, sen voi tilata veloituksetta sähköpostilla osoitteesta info@jemex.fi tai soittamalla 040 8670310.